Huisarts in opleiding – Huisartsenpraktijk Het Noorderlicht – Klazienaveen
Sirius 7 7891 VK Klazienaveen Tel:0591-374300 0591 - 31 90 99
Header afbeelding

« Terug naar het overzicht

Huisarts in opleiding

Vanaf september 2020 hebben wij een huisarts in opleiding in de praktijk. Hij blijft één jaar bij ons om alles wat hij bij het huisartsen vak komt kijken te leren!

Hieronder stelt hij zich voor:

Naam mijn is Laurence Kok en sinds 1 september huisarts in opleiding bij huisartsenpraktijk het Noorderlicht. Het komende jaar zult u mij geregeld tegenkomen in de spreekkamer. Ik ben 29 jaar, heb gestudeerd in Groningen en verhuis binnenkort met mijn vriendin naar Zwolle. Wanneer ik kan spring ik op de racefiets voor een rondje door het noorden en houd daarnaast van koken.

Dokter Kok wordt begeleid door dokter Dethmers en zal ook zelf spreekuur gaan draaien. Mocht u er bezwaar tegen hebben dat hij aanwezig is
bij uw consult bij dokter Dethmers meld dit dan even bij de assistente.

Publicatiedatum: 22-07-2021