Vacature praktijkmanager – Huisartsenpraktijk Het Noorderlicht – Klazienaveen
Sirius 7 7891 VK Klazienaveen Tel:0591-374300 0591 - 31 90 99 Spoed 0591-374300 toets 1
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Vacature praktijkmanager

Huisartsenpraktijk Het Noorderlicht verleent zorg aan ongeveer 4500 patiënten in Klazienaveen en omstreken. Ons team bestaat uit drie huisartsen en vaste waarnemers. Daarnaast werken er zes praktijkassistentes, twee praktijkverpleegkundigen (POH–S), POH-GGZ en een praktijkmanager. Het Noorderlicht is NHG geaccrediteerd en een opleidingspraktijk voor huisartsen, praktijkassistentes en coassistenten. Website: www.huisartsenpraktijkhetnoorderlicht.nl

Onze praktijk is op zoek naar een enthousiaste

Praktijkmanager voor 8 uur per week

Bij voorkeur verdeeld over 2 dagdelen per week

 Functieomschrijving

Als praktijkmanager ben je verantwoordelijk voor het op effectieve en efficiënte wijze aansturen van de organisatie binnen de door de huisartsen gestelde kaders. Je bent op de hoogte van relevante wetgeving en ontwikkelingen en daarmee voor de huisartsen een belangrijke sparringpartner. Op gebied van organisatie stel je het beleidsplan op, monitor je de voortgang en rapporteer je de resultaten via het verslag. Op gebied van personeel ben je verantwoordelijk voor de werving en selectieprocedures, jaargesprekken en voer je het verzuimbeleid uit. Op gebied van de financiën lever je input voor de begroting en leg je middels het jaarverslag verantwoording af. Op gebied van kwaliteit begeleid je het proces voor de praktijkaccreditatie en coördineer je de verschillende activiteiten.

Wat vragen wij

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van de huisartsenzorg. Ervaring is een pré.
  • Relevante managementopleiding.
  • Je kunt hoofd en bijzaken scheiden.
  • Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij

  • Een goed samenwerkend, enthousiast en gezellig team.
  • Een zelfstandige en afwisselende functie.
  • Een lerende organisatie met ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.
  • Salaris- en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen tussen 08.00 en 17.00 uur met een van de huisartsen J. Dethmers of A. Katuin; telefoon 0591- 374300.

 Solliciteren

Heb jij belangstelling voor deze uitdagende functie? Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief met CV voor 21 oktober 2022. Je kunt deze per email sturen naar: Huisartsenpraktijk het Noorderlicht t.a.v. Mw. A. Katuin, huisarts. Email: a.katuin@ezorg.nl.

Publicatiedatum: 06-10-2022