Nieuwe patiënten – Huisartsenpraktijk Het Noorderlicht – Klazienaveen
Sirius 7 7891 VK Klazienaveen Tel:0591-374300 0591 - 31 90 99 Spoed 0591-374300 toets 1
Header afbeelding

Nieuwe patiënten

Onze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten!

Op dit moment is het echter alleen mogelijk om u in te schrijven als u verhuisd bent naar Klazienaveen, Zwartemeer of Nieuw-Dordrecht. Voor mensen die willen overstappen naar een andere huisarts binnen 1 van deze dorpen is helaas geen plek.

Dit ivm de bijna bereikte maximale praktijkgrootte.
Omdat wij mensen die zijn verhuisd naar een dorp binnen ons waarneemgebied (Klazienaveen/Zwartemeer/Nieuw-Dordrecht) wel graag de mogelijkheid willen bieden een huisarts hier te vinden moeten wij helaas deze regel (tijdelijk) toepassen.

Partners en/of inwonende kinderen van reeds ingeschreven patiënten kunnen zich altijd inschrijven als nieuwe patiënt.

LET OP!
Als u (tijdelijk) gaat verhuizen en uw nieuwe adres valt buiten Klazienaveen of Zwartemeer moet u zich laten inschrijven bij een andere huisarts. Er zijn onderling afspraken gemaakt tussen de huisartsen wat betreft de zorggebieden per praktijk en alleen deze twee dorpen vallen binnen het zorggebied van huisartsenpraktijk het Noorderlicht.

Als u tijdelijk gaat verhuizen (langer dan 4 maanden) maar wel weer van plan bent om terug te komen naar Klazienaveen of Zwartemeer is het ook belangrijk dat u zich, tijdelijk, uitschrijft uit onze praktijk. U mag zich, natuurlijk, altijd weer inschrijven bij dr. Dethmers!