Nieuwe patiënten – Huisartsenpraktijk Het Noorderlicht – Klazienaveen
Header afbeelding

Nieuwe patiënten

Verzoek tot inschrijving / wachtlijst

In verband met een grote toeloop en drukte waren wij de afgelopen maanden gesloten voor nieuwe patiënten. Vanaf heden is het weer mogelijk om geleidelijk nieuwe patiënten in te schrijven. Wij werken wel met een wachtlijst.

Indien u in Klazienveen of omstreken bent komen wonen, en u wilt zich bij ons inschrijven? Kunt u onze assistentes bellen. De assistente zal uw gegevens noteren op onze wachtlijst.

Op het moment dat er plek voor u is in de praktijk, zal onze administratief medewerkster u bellen. Het is voor ons niet mogelijk om aan te geven hoe lang de wachtlijst is en hoe lang het duurt voordat u ingeschreven kunt worden.

Partners en/of inwonende kinderen van reeds ingeschreven patiënten kunnen zich wel direct inschrijven als nieuwe patiënt. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

 

LET OP!
Als u (tijdelijk) gaat verhuizen en uw nieuwe adres valt buiten Klazienaveen of Zwartemeer moet u zich laten inschrijven bij een andere huisarts. Er zijn onderling afspraken gemaakt tussen de huisartsen wat betreft de zorggebieden per praktijk en alleen deze twee dorpen vallen binnen het zorggebied van huisartsenpraktijk het Noorderlicht.

Als u tijdelijk gaat verhuizen (langer dan 4 maanden) maar wel weer van plan bent om terug te komen naar Klazienaveen of Zwartemeer is het ook belangrijk dat u zich, tijdelijk, uitschrijft uit onze praktijk. U mag zich, natuurlijk, altijd weer inschrijven bij dr. Dethmers!